Leer online

Up & Running met Seppo

Schoolkids sitting in corridor and using digital tablets
10
sep, 2019
Gratis

Seppo’s spel pedagogiek is om les te geven op een manier die studenten inspireert en motiveert. Het brengt spelers in beweging, waardoor de hersenen ook beter werken.

Deze nieuwe manier van leren combineert ervaringsgericht, projectmatig leren en het gebruik van technologie in een levensechte omgeving. De 21e-eeuwse vaardigheden, zoals probleemoplossing, creativiteit, teamwork en het delen van je knowhow, vormen een integraal onderdeel van het leerproces van Seppo-games. Seppo’s spel pedagogiek is om les te geven op een manier die studenten inspireert en motiveert. Het brengt spelers in beweging, waardoor de hersenen ook beter werken.

In  deze  online  scholing  leer je stap voor stap hoe je Seppo in kunt zetten voor jouw lessen. Ongeacht welk  vak je geeft.

Curriculum

Total learning: 1 lesson Duur: 2 uren

Inleiding  0/1

Docent

Peter Lakeman

lakeman

Peter Lakeman is Digitale Didactiek Coach en verzorgt coaching en trainingen voor docenten en schoolleiding in het PO, VO, MBO & HBO, waarbij de scholingsvraag van de onderwijsinstelling vanzelfsprekend centraal staat. Altijd maatwerk, concreet en verfijnt met een persoonlijke touch en met gebruik van direct toepasbare (les)ideeën en werkvormen. Peter Lakeman heeft een grote belangstelling voor digitale didactiek en kent vele voorbeelden van direct toepasbare tools en werkvormen die hij graag deelt met docenten in het veld.

Reviews

0.0

0 ratings

5 star
0%
4 star
0%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%